Olimpijci vabijo na Bled, kjer bomo sklenili Olimpijski krog varnosti.

0
541

Na predzadnji dan starega leta, v sredo, 30. decembra, vas vabimo, da se nam pridružite na Bledu. Že tradicionalno druženje Krog prijateljstva okoli Blejskega jezera, ki poteka od leta 1999, bo letos v znamenju rekorda in obarvano v olimpijske barve. Letos so ga poimenovali »Olimpijski krog varnosti«.

Več v nadaljevanju …

Sklenili bomo krog okrog Blejskega jezera, prižgali olimpijsko baklo in ob soju ognjemeta poskusili doseči Guinnessov rekord. Pridružili se nam bodo tudi nosilci olimpijskih medalj in drugi športniki iz Kluba slovenskih olimpijcev. Brigita Bukovec in Jani Klemenčič se bosta iz Velike Zake z olimpijsko baklo vsak v svoji smeri podala okrog Blejskega jezera.

Pozdravili bomo tudi slovenske športnike in športnice, kandidate za nastop na poletnih olimpijskih igrah v Rio de Janeiru. Med sodelujočimi bodo tudi naši tekmovalci in tekmovalke.

S prijavo sodelujete tudi v nagradni igri, v kateri bodo izžrebali družino, ki bo za vse družinske člane prejela izbrane artikle olimpijske kolekcije, kot jo bodo v Riu nosili slovenski olimpijci.

Več informacij o druženju in obrazec za prijavo so na voljo na uradni strani dogodka:

http://olimpijskikrog.adriatic-slovenica.si/

Vabljeni!