Andrej Ribič ostaja na čelu Kajakaške zveze Slovenije

0
126

Na skupščini Kajakaške zveze Slovenije so delegati Andreju Ribiču zaupali še en mandat na čelu te uspešne slovenske športne zveze, ki se lahko pohvali z olimpijskim prvakom in podprvakoma ter številnimi svetovnimi in evropskimi prvaki v različnih kajakaških disciplinah in starostnih kategorijah.

Andrej Ribič je bil na skupščini znova izvoljen na mesto predsednika Kajakaške zveze Slovenije. V tej vlogi je od leta 2014, tako da je bil priča številnim uspehom slovenskih tekmovalk in tekmovalcev, ki so jih dosegli v vseh teh letih.

»V veliko čast mi je. Kajakaška zveza je uspešna, zdrava zveza, v veselje mi je delati z ljudmi, kakršni so kajakaši. Cilji so vedno visoki. Glede na uspešnost so naše želje seveda velike, moramo biti realni in se zavedati naše majhnosti, a velikih uspehov, ki jih tako majhna četica ljudi dosega na svetovnem nivoju. Sedaj smo sredi dogovorov, da se tacenska proga modernizira, da se uredijo spremljevalni objekti, renovira proga in da se uredi lastniški status in da kajakaška zveza tam dobi domicil. Načrti so veliki in optimistični. Če bomo uresničili polovico vseh načrtov v tem mandatu, bo uspeh,« je ob vnovični izvolitvi dejal Andrej Ribič.

Za podpredsednika KZS je bil izbran Alojz Jamnik, člani predsedstva pa so Andrej Ferlinc, Peter Kauzer starejši, Stane Klemenc, Nada Zajec, Dušan Konda, Miljenko Muha in Janez Novak. V nadzorni odbor so bili izvoljeni Slavko Kolar, Aleš Demšar in Mirko Avbelj, v disciplinsko komisijo pa Zvezdana Čarga Šavli, Nejc Višnar in Sandra Peršak, Srečko Masle pa je postal nadomestni član.