Najlepša hvala vsem prostovoljcem za pomoč!

0
578

Danes od jutranjih ur v Kajakaškem centru Tacen odstranjujemo posledice uničujočih poplav. Delovne akcije so se udeležili tudi številni naši tekmovalci in tekmovalke, na čelu s svetovnimi prvaki, dobitniki olimpijskih kolajn, mladimi tekmovalci … Še posebej velik odziv prostovoljcev pa je bil v popoldanskih urah, ko je kajakaški center na veliko veselje že začel dobivati prijazenjšo podobo.


Nekateri so v kajakaški center v Tacen prišli že v jutranjih urah, tako da je bilo veliko dela opravljenega že v zgodnje popoldanskem delu, izjemno pa nas veseli, da so se prošnji za pomoč in delovni akciji, ki je bila sicer predvidena od 16. ure dalje, odzvali tudi številni drugi dobri ljudje.


Iz srca hvala vsem in vsakemu posebej, ki ste se odzvali naši prošnji in nesebično priskočili na pomoč pri urejanju razdejanja. Vaša pomoč danes in zagotovo tudi v prihajajočih dneh, tednih in mesecih je neprecenljiva.

Najlepša hvala čisto vsem prostovoljcem, našim sosedom z Broda, Tacna, Pirnič …, vsem, ki ste prišli od blizu in daleč. Hvala Slovenski filantropiji, Green Dragonsom, Prenova Gradbenik d.o.o., poslancu Gibanja Svoboda, vsem tekmovalcem, trenerjem, staršem, prijateljem in podpornikom slovenskega kajakaštva, ki ste si vzeli čas in nam pomagali pri odstranjevanju posledic poplav.

V enem dnevu smo opravili neverjetno delo in vsem nam je toplo pri srcu, ko vidimo, kaj vse zmoremo ob skupnih naporih. Še enkrat najlepša hvala vsem in vsakemu posebej!!

Hvala, ker ste z nami in nas podpirate!

Skupaj nam bo uspelo!