Še nekaj dni je do trenerskega kongresa v Španiji.

0
590

Španija bo letos gostila sedmo izvedbo kongresa za kajakaške trenerje. V preteklih letih je bil kongres v Catoiri, ki se nahaja blizu znanega romarskega kraja Santiaga de Compostele, namenjen trenerjem sprinta na mirnih vodah, letos pa so organizatorji prvič pripravili tudi predavanja za trenerje slaloma na divjih vodah. Med predavatelji letošnje izvedbe je tudi naš Jernej Župančič Regent.

Na kongresu bodo poleg Jerneja Župančiča Regenta, ki bo imel predavanje z naslovom »Creating a training system from the optimal technique«, svoje znanje izkušnje prenašali še sprinterski strokovnjaki z Madžarske, Španije, Italije, Velike Britanije in Ukrajine, kot prvi govorci v slalomskem delu kongresa pa se bodo predstavili Italijan Ettore Ivaldi, Španci Xabi Etxaniz, Xabi Taberna in Guillermo Diez Canedo ter predsednik slalomskega komiteja pri mednarodni kajakaški zvezi Jean Michel Prono.

Kongres se bo začel v petek, 26. oktobra 2018, v Catoiri. Prijavnina za tridnevni kongres znaša 100 evrov. Več informacij je na voljo na spodnjih povezavah.

 

 

Uradna stran kongresa: http://www.congresocatoira.es/index.php/en/

 

Prijave: http://www.congresocatoira.es/index.php/en/registration-form

 

Bilten:

http://www.congresocatoira.es/images/descargas/2018/triptico_eng.pdf

 

Bilten delavnic:

http://www.congresocatoira.es/images/descargas/2018/diptico_eng.pdf

 

Poster: http://www.congresocatoira.es/images/descargas/2018/cartel_2018_eng.pdf