Vabilo na okrogli mizi v okviru sejma Natour Alpe-Adria.

0
548

Vabimo vas, da se nam pridružite na sejmu Natour Alpe Adria, kjer Kajakaška zveza Slovenije v sodelovanju z Gospodarskim razstaviščem v Ljubljani organizira okrogli mizi. Prva okrogla miza z naslovom »Plovbni odloki in ureditev plovbe po rekah v Sloveniji« bo potekala v četrtek, 2. februarja 2017, ob 11. uri, v predavalnici Podvodni mož 3, druga okrogla miza »Energetika in turizem na rekah«, pa v petek, 3. februarja 2017, ob 16. uri, v predavalnici Podvodni mož 2.

Več podrobnosti je na voljo v priponkah.

 

Vabilo – Okrogla miza »Plovbni odloki in ureditev plovbe po rekah v Sloveniji (2. 2. 2017)

Vabilo – Okrogla miza »Energetika in turizem na rekah« (3. 2. 2017)

 

PLOVBNI ODLOKI IN UREDITEV PLOVBE PO REKAH V SLOVENIJI.

Okrogla miza bo potekala v četrtek, 2. 2. 2017, ob 11. uri, v predavalnici Podvodni mož 3, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Na okrogli mizi bomo povzeli trenutne rešitve plovbnih odlokov ter poskušali najti boljše možnosti ureditve. Vse več deležnikov in ponudnikov plovbe tako slovenskih kakor tujih naravnost kličejo po spremembi oziroma dopolnitvi plovbnih odlokov.

Različne možnosti ureditve pogojujejo razvoj turizma na rekah pri nas, zato pričakujemo udeležbo različnih deležnikov in zanimiv pogovor.

Pogovor bo vodil Jernej Stritih.

 

ENERGETIKA IN TURIZEM NA REKAH

Okrogla miza bo potekala v petek, 3. 2. 2017, ob 16. uri, v predavalnici Podvodni mož 2, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Na okrogli mizi, ki se bo začela s predavanjem Roka Rozmana, se bomo posvetili aktualni problematiki izkoriščanja rek v energetske namene, ki v veliki meri dodobra spremenijo naravo ter onemogočijo druge uporabnike rek.

Ker do sedaj veliko pogovorov med različnimi deležniki na rekah ni bilo, pričakujemo zanimiv pogovor.

Pogovor bo vodil Rok Rozman.