ICF vabi k sodelovanju v kajakaškem izzivu.

0
523

Mednarodna kajakaška zveza je začela z dobrodelno akcijo 5-kilometrskega veslanja (5k Paddle Challenge) na vodi ali ergometrih (odvisno, kakšne so omejitve v posameznih državah), s pomočjo katere bo zbirala sredstva za organizacijo Zdravniki brez meja. Donacije sicer niso pogoj za sodelovanje, so pa zaželene in tistim, ki donirajo v sklad, lahko prinese tudi praktične kajakaške nagrade.

Akcija poteka med 15. majem in 14. junijem 2020. Udeleženci lahko veslajo na ergometih, v čolnih ali na deskah, a je omejitev, da so čolni enojci. Vsaka posamezna prijava velja le za eno kategorijo, a je na voljo možnost, da se posameznik prijavi v več kategorij posebej.

V primeru sodelovanja na ergometru, mora biti ta opremljen z računalniškim zaslonom, na katerem je mogoče dokazati vsaj preveslano razdaljo in čas. V sistem bo namreč treba vnesti začetne in končne podatke. V primeru veslanja v čolnu ali na deski, pa je potrebna uporaba GPS naprave in v sistem nato vnesti posnetek zaslona opravljenega izziva na podlagi GPS-a. Posnetek zaslona mora vsebovati informacijo o razdalji in času.

Posameznik lahko vnese neomejeno število rezultatov kajakaškega izziva.

Navodila so na voljo:

https://www.canoeicf.com/sites/default/files/participation_rules_and_guidelines_for_the_canoe_online_5km_challenge_.pdf

Prijavo se vnese v spletni obrazec:

https://endurancecui.active.com/new/events/68923854/select-race?_p=5307439760476653

Po opravljeni prijavi se rezultate vnaša na tej povezavi:

https://resultscui.active.com/events/ICFvirtualrace

 

V primeru dodatnih vprašanj, povezanih z akcijo 5k kajakaškega izziva, se obrnite na ICF: entries@canoeicf.com