Med kandidati za svetovne veslaške nagrade tudi Slovenci.

0
589

Medijska hiša Sportscene, ki je specializirana za pokrivanje kajakaštva, SUP-a in raftinga, je objavila seznam nominirancev za svetovne veslaške nagrade – “Zlato veslo”, ki jih bodo podelili februarja prihodnje leto na Danskem. Med športniki je za svoje uspehe nominiran Peter Kauzer, za trenerske dosežke je bil nominiram tudi njegov oče Peter Kauzer starejši, v kategoriji medijskih predstavnikov pa je nominirana predstavnica za stike z mediji pri Kajakaški zvezi Slovenije in Evropski kajakaški zvezi Nina Jelenc. Zmagovalca bodo določili glasovi, poslani preko spleta, in glasovanje članov strokovne akademije.

Vse podrobnosti o glasovanju in povezave so na voljo v novici.

 

Glasujete lahko z všečkom preko svojega Facebook ali Google+ profila oziroma s klikom na ikono iztegnjenega palca pod posamezno predstavitvijo kandidata.

Pri glasovanju polovico končnega rezultata prinašajo glasovi, prejeti preko spleta, polovico teže pa nosijo glasovi članov akademije. Javno spletno glasovanje se bo zaključilo 19. novembra 2017.

Slovenija sicer že ima svojega dobitnika nagrade. Lani se je zlatega vesla veselil Rok Rozman za projekt Balkan Rivers Tour.

Za Petra Kauzerja lahko glasujete pod njegovo predstavitvijo, na naslednji povezavi: http://www.worldpaddleawards.com/nominees/2017-peter-kauzer-slovenia

Za Petra Kauzerja starejšega lahko glasujete tu: http://www.worldpaddleawards.com/nominees/2017-peter-kauzer-senior-slovenia

Za Nino Jelenc lahko glasujete tu: http://www.worldpaddleawards.com/nominees/2017-nina-jelenc-slovenia