Ta vikend se bo dogajalo v Kopru in Tacnu.

0
75

Pred nami je pester konec tedna. V soboto, 15.8., bo Koper gostil tradicionalno regato v sprintu na mirnih vodah Capris, ki bo letos štela tudi za članski slovenski pokal HSE v sprintu na mirnih vodah. Začetek tekmovanja je predviden za 8. uro.

Več podrobnosti je na voljo v razpisu: https://kajak-zveza.si/wp-content/uploads/2021/02/capris-2020-c-r-3-f.pdf

V Tacnu pa bosta v soboto in nedeljo, 15. in 16.8., potekali tekmi ECA evropskega pokala v slalomu na divjih vodah, ki bosta hkrati tudi tekmi članskega slovenskega pokala HSE v slalomu in prvi izbirni tekmi za sestavo reprezentance.

Tekma v Tacnu bo sicer zaradi zagotavljanja varnosti zaprta za splošno javnost.

Tako v soboto kot v nedeljo si bo finalne vožnje iz Tacna mogoče ogledati v neposrednem prenosu na MMC TV (https://4d.rtvslo.si/zivo/tvmmc). Začetek finala bo ob 13. uri (v soboto in nedeljo). Kvalifikacije si bo mogoče ogledati na Youtube kanalu Kajakaške zveze Slovenije (https://www.youtube.com/user/kajakzveza).