V torek bo na sporedu nova oddaja Kajak-kanu magazina.

0
317

V torek ob 19h, si lahko na Šport TV-ju 1 ogledate drugo letošnjo oddajo Kajak-kanu magazin. Ekipa je pred svetovnim prvenstvom, ki bo konec tedna v Solkanu, obiskala člane naše reprezentance v spustu, spremljali so 24-urni spust po Ljubljanici v okviru akcije Voda za vedno in tam med drugim spoznali projekt Kajakaške zveze, ki želi kajak približati invalidom in jim dejavnost na vodi omogočiti v sklopu kakovostnega preživljanja prostega časa ali celo njihove tekmovalne ambicije približati para olimpijskim igram v Riu. Nadaljujejo tudi s predstavljanjem projekta Barvnih vesel, tokrat so se posvetili morskemu kajaku, v kvizu pa se bo znova preizkusil nekdo od članov naše reprezentance.

Neposredno po Kajak kanu magazinu pa si na Šport TV1 lahko ogledate tudi vrhunce tekme svetovnega pokala v sprintu na mirnih vodah iz Poznana.

Kdor pa bo zamudil prvo predvajanje drugega letošnjega Kajak kanu magazina, si oddajo nato lahko ogleda v ponovitvah. V sredo ob 12h, v petek ob 16.30, v soboto ob 16h …