Vabljeni k sodelovanju, morda bo izbran prav vaš predlog!

0
349

Evropska kajakaška zveza je razpisala natečaj za nov logotip, na katerem lahko sodelujejo prav vsi, ki imajo dobro idejo in nekaj oblikovalske žilice. K sodelovanju so vabljeni tekmovalci, trenerji, starši, navijači, ljubitelji kajakaštva in športa na sploh … Vse, kar je potrebno storiti je, da pošljete osnutek logotipa in opis, kaj naj bi logotip predstavljal ter kontaktne podatke na canoe.europe@gmail.com, najkasneje do 1. oktobra 2015.

Več o natečaju za nov logotip evropske kajakaške zveze je na voljo na Facebook strani: https://www.facebook.com/PlanetCanoeEurope

Razpis pa lahko najdete tudi na strani ECA: http://canoe-europe.org/index.php/private-area/home/194-call-for-proposals-to-design-a-new-eca-logo

Vabljeni k sodelovanju, saj bo morda izbran prav vaš predlog logotipa. To je priložnost, ki je ne gre zamuditi. Najboljše ideje bodo namreč nagrajene!

K sodelovanju na natečaju vabijo nekateri evropski asi v sprintu na mirnih vodah, v videu pa lahko najdete tudi našo reprezentantko Špelo Ponomarenko Janić.

ECA Logo contest

Join the ECA logo design contest! It might be your idea that will be chosen at the end :).

Posted by European Canoe Association Logo Contest on 31. avgust 2015