Vstopnice za evropske igre s 25-odstotnim popustom

0
294

Organizatorji evropskih iger, ki bodo letos junija v Krakovu, so športnim navdušencem ponudili nakup vstopnic s 25-odstotnim popustom, a le za prvih 10 tisoč vstopnic. Vse, kar morate v prvi fazi storiti je, da se registrirate na spodnji povezavi in držite pesti, da boste med najhitrejšimi registriranimi.

Povezava do obrazca, kjer se lahko registrirate: https://www.european-games.org/the-games/ticketing/

Uspešnim pri registraciji bodo poslali posebne kode, s katerimi boste lahko vstopnice za tekmovanja kupili s popustom. Vstopnice bodo v prodaji od aprila dalje. S popustom boste lahko kupili do 4 vstopnice za izbrani šport.

Evropske igre se bodo začele 21. junija in med prvimi se bodo za kolajne borili sprinterji na mirnih vodah, ki pa bodo tokrat zaradi omejitev jezera, na katerem bo tekmovanje, lahko nastopali le na 200- in 500-metrski razdalji. Sprint je bil del evropskih iger že v preteklih dveh izvedbah v Bakuju in v Minsku.

V drugem delu evropskih iger pa bodo na tem tekmovanju prvič nastopali tudi slalomisti na divjih vodah. S progo v Krakovu so že dobro seznanjeni, saj so Poljaki tu v preteklih letih organizirali številne svetovne pokale, evropsko prvenstvo ter prvenstva za mladince in mlajše člane. Poleg slalomskih preizkušenj bodo na programu tudi tekme v kajakaškem krosu.