Javni razpis za pridobitev in podaljšanje pravice do štipendije za športnike in športnice v RS za šolsko/študijsko leto 2021/22

0
512

Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez v sodelovanju z Ministrstvom za izobraževanje znanost in šport v RS ter Fundacijo za financiranje športnih organizacij v RS na podlagi Pravilnika o štipendiranju športnikov in športnic v Republiki Sloveniji, objavlja Javni razpis za pridobitev in podaljšanje pravice do štipendije za športnike in športnice v Republiki Sloveniji za šolsko/študijsko leto 2021/2022.
POVEZAVA DO RAZPISA

Razpis je pripravljen na podlagi obstoječega Pravilnika o štipendiranju športnikov in športnic v Republiki Sloveniji (dostopen je TUKAJ). Osnovne zahteve razpisa vezane na rezultatske zahteve (merila) in ključni atributi (pogoji) za pridobitev/podaljšanje štipendije so nespremenjeni. Javni razpis pa je nadgrajen in sicer s postopkom za izpolnjevanje in oddajo vloge in dokumentacije v celoti v elektronski obliki. Vsebuje tudi odstavek, vezan na izjeme zaradi koronavirusa Covid-19 (pridobitev pravice do športne štipendije).

Elektronsko vlogo oz. spletni obrazec z vsemi zahtevanimi prilogami bodo morali kandidati elektronsko oddati po postopku, opisanem v Javnem razpisu in sicer najkasneje do 5.10.2021, do 23.59.

Več o vsebini in postopku razpisa lahko preberete TUKAJ.

Vir: https://www.olympic.si/novica/1733

Foto: OKS