Mladi slalomisti za državne naslove v Kobaridu.

0
629

V Kobaridu je potekalo državno prvenstvo v slalomu na divjih vodah za mlajše kategorije.

 

V kategoriji mlajših dečkov je tako v kajaku kot kanuju zmagal Žiga Lin Hočevar iz KK Simon, ki je v kajaku ugnal Tjaša Velikonjo in Andreja Jeklina iz KK Soške elektrarne, v kanuju pa Andreja Jeklina in Gabra Ferlinca (oba KK SE). V konkurenci kajakašic med mlajšimi deklicami je bila najboljša Julija Zobec Urbančič (KKK Čatež), druga je bila Tisa Božič (KK SE), tretja pa Zoja Ločnikar (KKK Nivo Celje).

V kanuju je v konkurenci starejših deklic s progo najbolje opravila Naja Pinterič (KKK Čatež), druga je bila Asja Jug (KK SE), tretja pa Sara Globokar (KKK Ljubljana). Med kajakašicami v kategoriji starejših deklic je zmagala Ula Skok (KKK Tacen), druga je bila Naja Pinterič, tretja pa Brina Zupan (KK Simon). Med kajakaši v tej starostni skupini je bil najboljši Tjaš Til Kupsch iz KKK Ljubljana, drugi je bil Mark Jeklin, tretji pa Matic Ličen (oba KK SE). Ličen je bil najhitrejši v kanuju, kjer sta se za njim zvrstila Žiga Lin Hočevar in Domen Bregar (KKK Tacen).

Nastopilo je tudi nekaj tekmovalcev in tekmovalk v mladinski konkurenci, kjer pa so manjkali vsi najboljši, saj so že v Krakovu, kjer se začenja svetovno prvenstvo v slalomu na divjih vodah za mladince in mlajše člane.

 

Kako so se odrezali mladi tekmovalci in tekmovalke, preverite v spodnjih rezultatih:

 

Posamično: http://www.timing-mojstrana.com/wp-content/uploads/Rezultati-2.pdf?fbclid=IwAR0r0PokTtI1K4slyK0ShOHu40cyejodqwoENFKC7rv5YAUGWpZ9B288vnM

 

Ekipno: http://www.timing-mojstrana.com/wp-content/uploads/rezultati_ekipno-1.pdf?fbclid=IwAR1WZaz1rT5JqDsLgVmhkjmJotgfJo_vqz4QC3oI9FykccwTx2nTNq6v0q8

 

 

Foto: Facebook KKK Čatež