Nova oddaja Kajak kanu magazin v torek na Šport TV 1.

0
433

Vabljeni, da si jutri, v torek ob 21h, na Šport TV1 ogledate tretji letošnji Kajak kanu magazin. Videli boste precej nenavaden dvoboj za prevlado v prestolnici. Merila se bosta letos že odlikovana dvojca, zmagovalca skupnega seštevka svetovnega pokala v spustu Peter Žnidaršič in Luka Žganjar ter srebrna s svetovnega prvenstva v sprintu Simon Hočevar in Blaž Cof. Dvoboj v dveh delih kot ga še niste videli. V Solkanu so obiskali premiero evropskega mladinskega pokala, kjer se je dokončno izoblikovala naša reprezentanca za mladinsko svetovno in evropsko prvenstvo, ki sta pred vrati. Nadaljujejo tudi s predstavljanjem projekta Barvnih vesel, tokrat so se posvetili mirnim vodam, kjer jim je na pomoč priskočil srebrni kajakaš z letošnjega mladinskega evropskega  prvenstva Matic Klobučar, v kvizu pa se bo znova preizkusil nekdo od članov naše reprezentance.

Neposredno pred Kajak kanu magazinom pa si na Šport TV1 ob 20.30 lahko ogledate tudi vrhunce tekme svetovnega pokala v slalomu iz Augsburga.

Kdor bo zamudili prvo predvajanje tretjega letošnjega Kajak kanu magazina, si oddajo nato lahko ogleda v ponovitvah. V sredo ob 22.30, v četrtek ob 12.30, v nedeljo ob 20.25 ali oddajo poišče na spletni strani www.sport-tv.si.