Pred mednarodno tekmo v Tacnu.

0
515

Upravni odbor Kajak in kanu kluba Tacen (KKK Tacen) je na seji razpravljal o posebnih okoliščinah trenutnega širjenja Koronavirusa (SARS-CoV-2) v regiji in pozorno spremlja razvoj dogodkov in priporočil, ki jih je izdal Nacionalni inštitut za javno zdravje (NIJZ, https://www.nijz.si/sl).V zvezi z razpisanim mednarodnim otvoritvenim tekmovanjem v kajaku in kanuju, ki ga organizira KKK Tacen, dne 14. in 15. marca v Tacnu, vas obveščamo o posebnih okoliščinah izvedbe omenjene prireditve:

  • Javni dogodki v osnovi predstavljajo tveganje za prenos okužb
  • Vse udeležence (tekmovalce, trenerje, gledalce, sodnike, organizatorje) prosimo, da se dogodka ne udeležijo, če imajo znake kakršnih koli bolezni ali sumijo, da bi lahko bili okuženi.
  • Od vseh, ki se bodo zadrževali na in v okolici tekmovališča zahtevamo, da izvajajo vse potrebne preventivne ukrepe in dosledno upoštevajo  priporočila, ki jih izdajajo njihovi državni organi za javno zdravje oz. Nacionalni inštitut za javno zdravje Republike Slovenije (NIJZ, https://www.nijz.si/).
  • Obisk odsvetujemo starejšim osebam in kroničnim bolnikom

Upoštevajte, da se lahko organizatorji zaradi omenjenih okoliščin odločijo, da dogodek odpovejo v zadnjem trenutku.

Treningi na Kajakaškem poligonu Tacen, v dneh pred tekmovanjem, bodo omogočeni vsem.

Kontakt za rezervacijo terminov treningov na poligonu je: kajak.tacen@siol.net.

Prosimo, da pozorno spremljate spletno stran organizatorjev http://kajak-tacen.si/ za morebitna nadaljnja navodila in obvestila v zvezi z dogodkom.

 

 

Upravni odbor Kajak kanu kluba Tacen