Žiga Lin Hočevar in Naja Pinterič med nominiranci za Mlade upe in SUP nagrade

0
143

Naša najuspešnejša mladinca sezone 2023 Žiga Lin Hočevar in Naja Pinterič potrebujeta vašo pomoč in glasove. Žiga Lin je bil namreč uvrščen med finaliste akcije Mladi upi, našega sponzorja Zavarovalnice Triglav, Naja Pinterič pa je kandidatka za novinko leta v okviru SUP nagrad.

ŽIGA LIN HOČEVAR – Mladi upi

Svetovni mladinski prvak Žiga Lin Hočevar je uvrščen med finaliste akcije Mladi upi Zavarovalnice Triglav. Najmanj 9, ki jih bo izbrala strokovna komisija, bo prejelo finančna sredstva za razvoj svojega talenta in lažjo pot naprej, enemu izmed kandidatov pa bo sredstva prineslo vaše glasovanje. Glasujte s klikom na simbol srčka in pomagajte do uresničitve ciljev in sanj! Vsaka oseba lahko v enem dnevu odda največ en glas za enega kandidata.

Glasovanje bo potekalo od 6. decembra 2023, od 15. ure, do 13. decembra 2023, do 15. ure, prejemniki finančnih sredstev pa bodo znani v petek, 15. decembra 2023, do 12. ure.

Glasujete lahko na naslednji povezavi: https://www.mladi-upi.si/

NAJA PINTERIČ – Kandidatka za novinko leta v veslanju stoje (SUP)

Naša mladinka Naja Pinterič, ki nas je navdušila s srebrnima kolajnama na evropskem prvenstvu za mladince in mlajše člane v Bratislavi, je še en uspeh dosegla novembra, ko je na svetovnem prvenstvu v veslanju stoje na Tajskem priveslala do brona v sprintu.

Uspeh ji je prinesel mesto med kandidatkami za novinko leta v izboru nagrad TotalSUP.

Zanjo lahko glasujete na naslednji povezavi: https://www.totalsup.com/news/totalsup-awards-2023/